Menu

Sponsorer

Markedsføring i Morud Fodbold regi – det er her, det rykker... 

Sponsering er i de senere år blevet en vigtig del af virksomheders markedsføring. Når der tales til forbrugeren gennem oplevelser, følelser, værdier og idealer er sponsering ideel.

Sponsering er en effektiv medspiller i markedsføringen, når kendskabet til virksomheden skal øges, eller når virksomheden skal opbygge og vedligeholde et godt image både lokalt og bredere.

Hvis vi kan bevare den positive holdning til vores fodboldprojekt i erhvervslivet og udvikle samarbejdet til endnu flere sponsorer, har vi mange muligheder for fodbold på højt niveau på Nordfyn.

Hos Morud Fodbold er mennesket i sponsoren vigtigere end sponsoren i mennesket..

Vi tror på, at nogle af vores sponsorer har vidt forskellige behov og ønsker til et engagement med Morud Fodbold. Vi vælger derfor, at lade det være op til den enkelte virksomhed selv at sammensætte sin egen løsning ud fra nogle på forhånd definerede ydelser.

Disse ydelser tager naturligvis sit udgangspunkt i 3 grunde til at indgå et sponsorat med Morud Fodbold.

1 - Eksponering gennem Morud Fodbold - vejen til kunderne.

Fodbold er ekstremt medieintensivt. Mediernes bevågenhed er omfattende og såvel Morud Fodbold som vores sponsorer eksponeres meget og ofte I lokalaviser og bl.a Fyens Stiftstidende netavis.
Vi tilbyder synlighed både på og udenfor banen og mulighederne er mangfoldige og spænder bredt fra bander, spilletrøjer og bukser ungdom, spilletrøjer og bukser senior, træneruniformer, annoncer i kampprogram og lokalaviser i forbindelse med hjemmekampe, samt bold og kampsponsorater.
Selv navnet på vores opvisningsbane har stor markedsværdi.

2 - Bliv en del af nyt team.

Som sponsor i Morud Fodbold opnår man fremover adgang til vores B2B netværk. Et effektivt erhvervsforum, hvor der er rig lejlighed til at udbygge professionelle forbindelser.
Vi styrker gennem en række aktiviteter med store muligheder for kontaktskabelse mellem vores sponsorer. Her dyrkes de forretningsmæssige perspektiver bla. på 2-4 årlige B2B møder / events / sociale arrangementer.

3 - Styrk relationerne til kunder, leverandører og medarbejdere.

Morud Fodbold er leverandør af masser af spænding og atmosfære under og efter kampene I Fyensserien.
Benyt jer evt. af vore faciliteter, til at styrke relationer til nuværende og fremtidige kunder, leverandører eller jeres medarbejdere.
Måske kan en lille sjov fodboldturnering, eller rundbold før en af vore hjemmekampe, kan være nøglen til at et forretningsmæssigt projekt lykkedes!
Kontakt meget gerne medlemmer af vort sponsorudvalg, hvis du ønsker at komme i dialog med os, så vi kan få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.
Morud IF, fodbold er stolte over at kunne offentliggøre en ny hovedsponsoraftale med Intersport frem til 2022. Læs mere om den
her