Menu

Udendørssæsonen går på hæld….

image
Dennis T Svendsen
03. november 2022 kl. 13:08

Udendørssæsonen går på hæld….

Senior:
Hold 1 har været godt kørende i første halvdel af den nye sæson. Pt. ligger de på en 2. plads, hvilket er rigtig godt gået, når der ikke har været de helt store udskiftninger. Dog er de små ændringer, noget der alligevel betyder en del på holdet, sammen med vundne kampe, der styrker tro på egne evner. Der er til den sidste hjemmekamp mod Marstal, inviteret til kamp på stadion for sponsorer og frivillige omkring fodbolden, så det glæder vi os til at lukke sæsonen af med. Det ville være fantastisk, hvis den 2. plads kunne holdes. Det skulle efter sigende være op til 10 år siden, en lignende placering har været opnået ved vinterpausen.
Hold 2 rykkede op i sidste sæson. Det har de, som sådan ikke ladet sig mærke af. De har spillet så godt, at det rækker til, at de skal spille med om at rykke op i Serie 1 til foråret. Det bliver endnu en god udfordring til det unge hold. Uanset hvordan det ender, så er vi garanteret Serie efter sommerferien ’23, hvilket er en vigtig brik i at kunne fastholde og udvikle all de unge spillere, som vi har. De endte med at ligge nr. 1 i deres pulje, der giver et godt rygstød til forårets kampe, hvor de så bliver matchet med hold, der har klaret sig ligeså godt som dem selv. Det bliver spændende af følge.
Hold 3’s unge drenge klør på, til tider med assistance fra U19 holdet, men stadig mest med aldersmæssige ”seniorer” på holdet. De ligger lige midt i, så de kan enten spille om oprykning til Serie 3, eller de skal spille om at blive i Serie 4. Der er et par spændende kampe tilbage.

 

Generelt er der god opbakning til træningspas, hvilket er med til at give en sund konkurrence holdene imellem. Vi tror på, at det giver de bedste forudsætninger for, at drengene fortsætter mange år, med at dyrke bolden.
Stor tak for den overstået sæson til trænere, spillere, holdledere mv. omkring seniorholdene.

Dame Senior var nok kommet i en forkert række, det skulle nok ha’ været OldGirls, men uanset hvad….så er der et hold, og der bliver knoklet for at få enderne til at hænge sammen. Der er super stemning og stor spredning på truppen, men højt humør. Der bliver trænet og spillet kamp, alt sammen forsøgt afviklet i hverdagene, da weekend-tiden er knap. Som med alt andet, så kræves det en indsats at få startet et nyt hold op. Derfor vurderes der løbende på, hvad der giver bedst mening, men meldingen er, at de fortsætter. Det er Sarah Rosenvang, der driver damerne pt. De er faktisk lidt overrasket over, at der ikke er billeder fra nogen kampe, men primært 3. halveg billeder, men det viser jo, at de har været i gang med aktivitet, derefter er det socialt fokus!

Oldboys er med tre hold ”still going strong”. Det unge hold er derfor stadig i kamp, og de skal pt spille Oldboys DM-semifinale mod AaB, 5. november på neutral bane - jow, de kan endnu. Der blev joket lidt med, at Aab har Karim Zaza på kassen, men hey: Vi har BoBo…drengene, der er klar, så mon ikke, at alt kan ske der også. De to gamle hold har været lidt mere presset på deltagelse. Alligevel endte det med, at super Oldboys vandt deres række, men pga. et afbud fik de ikke lov til at spille om Fyens Mesterskabet.
Veteranerne har været meget afhængige af spillerne fra det yngre hold, for at kunne stille op. Det har givet et par afbud og nederlag, men det kunne ikke mærkes, da der
var afslutning hos Camo. Her var der stor opbakning & tilslutning.

Ungdom:
Vi kommer ikke udenom U19 drenge. Vi skal 6-7 sæsoner tilbage, siden vi har haft U19 sidst. Derfor var vi også noget spændte, og det var med krydsede fingre, at vi slog i gang med det. Og sikke en opstart. Frederik Hartung, Anton Hemmingsen og Simon Knudsen står i spidsen for disse drenge. De klarer sig utrolig flot, og der drysser lidt folk til hele tiden, hvilket også er et godt tegn på trivsel for denne gruppe. Der er så småt blevet arrangeret fællestræning og spisning med senior, for at styrke sammenhold endnu mere, men også for at gøre overgangen nemmere for de kommende seniorspillere. Det kommer der endnu mere af, når det bliver forår og tid til træning igen. Resultatmæssigt ligger de til at vinde deres række, som er det højeste niveau på Fyn. Hvis de skal en række op, skal der køres noget længere efter udekampene til Jylland, så det er der lige en stak forældre, der skal give et ”go!” til. Som ovenfor nævnt, hjælper de til på seniorholdene også, faktisk er vi heldige, at der kan assisteres på alle tre hold, hvilket fortæller om et godt niveau, men også nogen gode drenge, der kan indgå i forskellige relationer, og stadig have begge ben på jorden.

Øvrig ungdom:
Drenge og PIGER, ja korrekt PIGER. Vi har været heldige at lave samarbejde med KUU (Korup Ubberud Ungdom) for U16 piger. Det betyder, at vi har hele to U16 pigehold pt. Den blanding har været god, da det giver bedre mulighed for at mikse to gode hold sammen, således at der er plads til alle. Dog er vi stadig udfordret på antal spillere, samt det faktum at en del kampe er blevet udsat. Det betyder, at deres sæson ikke er helt færdig, og det trækker efter sigende noget hårdt både på spillere og trænere. De er ikke helt afklaret, hvad foråret bringer pt.

Drengene, som vi jo har flest af, klør altså bare på. Som tidligere skrevet, så er onsdagen den helt store ”summe”-dag. Her er der virkelig godt gang i banerne, og det summer af liv (højlydt), men hvor er det livsbekræftende at se alle disse unger, der bare er glade for deres kammerater, og den aktivitet de deltager i. Ovenstående kommer kun i hus pga. de frivillige kræfter, der investeres i ungerne. Kæmpe tak til jer der bidrager for at kunne samle alle disse glade børn, I gør en kæmpe forskel, TAK! Senest har dette også resulteret i, at vi er blevet DBU Børneklub. Det betyder, at vi prioriterer børnene (op til 12år). Det gør vi nu også med alle de andre….:-), men lige her bliver vi lidt mere holdt op på det, da vi gerne på den lange bane skulle sikre, at vi ikke taber så mange af dem, når de bliver ældre. Det er Dennis Færch, der har været den store drivkraft på denne del, så TAK for indsatsen til ham her.

 

Andet:
Sponsorudvalget holder afslutningsdag ifm. sidste turneringskamp for hold 1, mod Marstal. Her vil der være en stadionplatte. Rygtet går på at det er Nordfyns bedste  Camo-kokke-team, der står for denne del. Tænker dog at de er i skarp konkurrence med den ellers normale Grill Meister Chris Kasserer. Uanset hvad, så håber vi, at alle sponsorer og frivillige omkring fodbolden får en hyggelig dag ud af det. Der arbejdes i kulissen på en fodboldtur sydover til foråret, mere om det når der er nyt på den front.

Indestævne:
Første weekend i december er der igen gang i det store indestævne. Fyldt hal fra fredag eftermiddag til søndag aften, inkl. en pulje i Veflinge om søndagen.
Det betyder +100 hold, der skal afvikles. Er sikker på at teamet bagved, gerne vil have assistance., så når de spørger jer, så sig endelig JA. Det er nogen hyggelige timer i hallen, med god underholdning på banen. Det er Anders Svejgaard, Lille Bjarne & Chresten, der har startet de indledende øvelser op, godt støttet af Greve og Guitaren samt Anni Juul.
Der ligger et kæmpe arbejde i dette stævne, herunder at skaffe præmier til deltagerne, det skylder vi også sponsorerne en kæmpe TAK for.
Desuden er selve indendørstræningen også klar til at gå i gang. Det bliver fredag eftermiddag/aften samt hele lørdagen at det foregår i hallen.

Når det så også er nået til denne tid, så er VM godt i gang. Vi håber de danske drenge klarer sig godt i Qatar.

På bestyrelsens vegne
Dennis T Svendsen.

Luk