Menu

Sæsonafslutning

image
Dennis T Svendsen - Vitalitet
06. september 2022 kl. 14:09

Sæsonen afsluttet og hvilket brag det blev til

Senior:
Hold 1 reddede sig i Fynsserien i sidste spillerunde. Det var med alt uden på tøjet, at den sidste kamp blev vundet i Fjordager, og forhåbentlig bliver det vendepunktet, som kan tages med videre ind i den kommende sæson, da det slider på drengene at være en del af nederste lag. Vi krydser fingre for, at den udvikling vendes.

Hold 2 rykkede op i uden at spille sidste runde, da modstanderen meldte afbud! Det betyder, at der igen står Serie 2 på CV’et efter ferien. Det er bestemt også der, at de hører til, dog skal de huske på, at nu kommer de til at møde andre klubbers førstehold, hvilket betyder en anden kvalitet som udgangspunkt. Uanset hvad, så bliver det fedt at se dem i en række højere.

Hold 3’s unge drenge fik en smag for, hvordan seniorbold til tider adskiller sig fra ungdomsbold. For en del af disse spillere, er overgangen en stor mundfuld, hvilket er helt forståeligt.

Uanset hvad, så stort tak for den overstået sæson til trænere, spillere, holdledere mv. omkring seniorholdene.

Senior hold 2 oprykning
Senior hold 2 oprykning

Ungdom:
Vi kommer ikke udenom U16 drenge, og det skal vi bestemt heller ikke. Vi sender en KÆMPE tak til Anders, Kim, Kenneth G & Palle G, for deres store indsats med disse drenge. Uden jer, ville de drenge ikke have haft de samme oplevelser. I har gået forrest med frivilligheds-flaget hejst helt til tops. Det er vi i bestyrelsen (samt forældrene) meget glade og stolte over. I fortjener den største anerkendelse for jeres indsats gennem årerne, med disse drenge. Cron, Kristoffer P & Frederik Hartung har taget
en tørn m hold 2, og det har bestemt også været en succes. Både for spillerne, men bestemt også for trænerne, som får lov at stå med ansvaret selv (godt støtte af Kenneth/Palle). Resultatmæssigt blev det til en titel DBUFYN ungdomspokal for U16, meget flot! Desuden blev hold 1 nr. 2 i den bedste række udenfor licenssystemet, med et point op til Vejle’s elite hold. Det er ganske enkelt imponerende, når vi dertil lægger, at de er oprykkere til denne række, flot! Hold 2 blev også nr. 2 i deres række,
hvor andre større byer er repræsenteret med deres eneste hold i den årgang, flot af drengene. Der bliver en del efterskoler rundt omkring, som kommer til at nyde godt af disse drenge det kommende år. De skal fra klubben ønskes et godt efterskoleår, og vi ønsker at se dem tilbage i den lyseblå trøje efter sommerferien 2023!

U16 årgang 2006

  

Øvrig ungdom:
Den øvrige ungdom, både drenge og PIGER, ja korrekt PIGER. Vi mærker en øget interesse fra pigerne, og vil her kraftigt opfordre pigerne til at komme ned forbi, så skal vi nok få noget sammensat, således at der er et tilbud til jer. Denne opfordring går også til forældrene, da vi har behov for opbakning fra jer, således det lader sig gøre for jeres piger. Ovenstående gjorde sig faktisk gældende for U11 piger, da der pludselig stod et helt hold som var klar. Det håber vi bestemt, at de er igen efter ferien, vi er klar til at sammensætte et hold til dem. Mon ikke at det kommende EM for kvinder, kan puste lidt til de unge spirer. Vi synes, at det at fedt, at de spiller i Parken, det kan kun smitte nedad også…

Drengene, som vi jo har flest af, klør altså bare på. Som tidligere skrevet, så er onsdagen den helt ”summe”-dag. Her er der virkelig godt gang i banerne, og det summer af liv (højlydt), men hvor er det livsbekræftende at se alle disse unger, der bare er glad for deres kammerater og den aktivitet de deltager i. Ovenstående kommer kun i hus pga. de frivillige kræfter der investeres i ungerne. Kæmpe tak til jer der bidrager for at kunne samle alle disse glade børn, I gør en kæmpe forskel, TAK!

 

Andet:
Sponsorudvalget forsøgte sig med et frivilligheds arrangement d 11/6, da vi ikke havde ressourcer til det store sponsorarrangement. Det viste sig at være et generelt billede. Der er mange tilbud og andre ting, der prioriteres også. Det er uden tvivl en af de større udfordringer på bagkant af corona. Vi har fået øje på andre ting, som vi måske hellere vil/kan, så det er en læring, vi vil forsøge at tage med os, samt anerkende, at det kan blive udfordrerne at fastholde og rekruttere nye frivillige til klubben.

Fællestræning for U9-U13, det har U16 drengene også afviklet. De havde lavet et meget fint program, med en masse stationer, således at der var fuld aktivitet hele vejen rundt. Bedømt på de fremmødte, så havde de en dejlig eftermiddag. Trænerne fra de respektive hold var meget overrasket over, hvor stille og koncentreret deres egne drenge kunne være. Viser bestemt at der potentiale i disse opkomlinge, der udviser respekt overfor ældre drenge, ved at høre efter og modtage de budskaber der bliver
sendt afsted mod dem…

Go’ sommer!

På bestyrelsens vegne
Dennis T Svendsen.