Menu

Reportage fra Easter Open South I Holland

image
Vitalitet
06. september 2022 kl. 14:02

Reportage fra Easter Open South i Holland
Morud IF´s U16 drenge deltog i påsken

Skærtorsdag morgen kl. 6.25 stod en flok morgenfriske spillere og trænere KLAR til endelig at skulle med bussen mod den længe ventede udenlandske fodboldturnering.

Nedenstående facebook-opdatering fra træner Palle beskriver ret SPOT on forløbet og forløsningen i forhold til turen:
"Ja - for pokker så lykkedes det, tredje gang lykkens gang som man siger."

I 2020 fik Mi Fodbolds trænere og enkelte forældre til årg. 2006 drenge, den ide, at som så mange andre hold igennem tiden, så skulle drengene til udlandet for at kæmpe om medaljer.

Eller i hvert fald få den fedeste oplevelse kammerater i mellem.

Tankerne fik højt spil, for der skulle mange penge til, da det var og stadigvæk er en stor årgang.

Der skulle tjenes penge. Trænere og enkelte forældre samlede skrot ja jernskrot i store mængder fra land og rige, for der efter at sælge det/veksle det til penge, og det blev til mange penge. Andre forældre stod ved indgange eller stod i bar da Ed Sharon gæstede Odense over to dage. En kæmpe tak til jer skal der lyde.

Det store mål var Barcelona, men vi måtte sande, at selvom Mi Fodbold og rejsefonden spyttede mange penge i, foruden det vi selv tjente, ja så var vi simpelthen for stor en årgang til at det kunne lade sige gøre.

Næste ide blev Tjekkiet, men da vores drenge var/og er blevet for gode, var niveauet ikke højt nok til vores hold 1, så målet blev Holland, så begge hold kunne få det bedste ud af det og få den fedeste oplevelse.

Men, men da alt var timet og tilrettelagt, så kom Corona og vi måtte aflyse og få pengene retur!

I 2021 håbede vi da atter, at vi kunne komme afsted, men ak nej endnu  engang måtte vi aflyse og se skuffede drenge i øjnene. Nu gjorde det sgu også ondt på os trænere.

Men som i et eventyr, så ender historien jo altid godt. I dag rejser vi afsted til Easter cup i Holland med 33 glade og nu 2 år ældre drenge, det bliver så fedt.

Os trænere vil bare sige tak til alle jer, der donerer jernskrot. Som vi måtte hente og til alle jer, som var forbi den store container ved tennisbanerne i sin tid og dumpe skrot.

Tak til jer forældre der stod i indgang, bar m.m. og skrabede penge ind.

Det bliver en fantastisk tur og oplevelse for drengene, og inden de fleste efter sommerferien drager på efterskole, og årgangen bliver sat på pause, og vi trænere og holdledere får masser af fritid.

Til sidst skal det da lige nævnes, at vores hold 1 på nuværende tidspunkt ligger nr. 1 i deres række U16 liga 1 (den højeste række inden, at det kræver licens) og vores fantastiske hold 2 ligger nr. 1 i deres række u16 liga 4.

Forca Morud de himmelblå.


U16 holdbillede 3. Plads

Fodboldturneringen startede før lørdag
Holdet havde fået arrangeret en tur til Johann Cruyff arena – Ajax Amsterdams hjemmebane – om fredagen. Dette blev en kæmpestor oplevelse for drengene – hvoraf mange af dem aldrig havde set så stor en klubs faciliteter. Der blev indkøbt en’ del Ajax Amsterdam spillersæt den’ fredag.

Efter besøget hos Ajax Amsterdam gik turen hjem til hotellet, og resten af dagen gik med at hygge og have masser af sjov på hotellet.

Lørdag formiddag drog de to spændte og PARATE fodboldhold afsted mod hvert deres stadion for at spille puljekampene.

Det blev spændende kampe – mod forskellige udenlandske hold – og vores gutter måtte sande – at englændere og skotske spillere godt kan være noget af nogle ”bisser”, men det var også en del af erfaringen af få med hjem i bagagen.


U16 holdbillede med Kenyansk Akademihold.

Der blev kæmpet hårdt – i mange tætte kampe – og begge hold gik med gode resultater videre til 2. dagens finalepuljer.

Søndag formiddag – efter at have pakket ned og taget afsked med det tyske hotel, drog de to hold atter afsted mod hvert sit stadion – for at kæmpe i finalerunderne.

Begge hold havde endnu engang hver tre spændende – og meget lige kampe, og hold 1 endte efter højspænding i kampen om 3. og 4. pladsen mod et kenyansk Akademihold.

Denne kamp vandt vi 1-0 og endte dermed som 3. bedste hold i U17 rækken ud af 20. hold og 2. holdet endt med flot at blive nr. 6 ud af 12 hold. SÅDAN de himmelblå.

Samtidig fik både drenge og trænere en oplevelse for livet, da denne kenyanske Akademiklub synes det var super interessant med de her danske modstandere – og vi fik byttet trøjer og udvekslet instagram– og snapchatprofiler – og blev tilbudt at komme en tur til Kenya og spille med dem.

Efter søndagens kampe gik turen atter retur i bussen til Danmark, hvor de landede på P-pladsen ved klubben kl. 4.50, og en masse glade forældre stod klar til afhentning af trætte, oplevelsesrige og GLADE fodboldgutter. HELE U16-holdet samt trænerstab og ikke mindst forældre siger KÆMPE TAK til klubben for de super generøse tilskud vi har fået fra Morud IF og herunder forskellige fonde. Det har uden tvivl været en fantastisk oplevelse for livet – både socialt og fodboldmæssigt. Tusind TAK!

 

Luk