Menu

Allan Poulsen kommer til Morud

image
Lars Duus Madsen
01. november 2021 kl. 18:16

Kære Morud,

Morud IF fodbold har I samarbejde med Morud lokalråd fået arrangeret en aften, hvor vi fejrer Morud 600 år og bliver beriget af et fantastisk levende foredrag med vores Fynske Sports Legende Allan Poulsen, der lige pt. rejser rundt i Danmark med Preben Elkjær, Brian Laudrup, Thomas Gravesen og Flemming Toft og underholder for fulde huse.

Allan Poulsen har deltaget i (hold fast) 78 slutrunder indenfor fodbold, håndbold, cykling, squash, hvor han bl.a. gennem 7 år har været landsholdstræner for vort cykellandshold og bl.a. har trænet Henrik Djernis op til 4 verdensmesterskaber i mountainbike (3) og cykelcross (1).

Allan Poulsen var desuden med Sepp Piontek i Mexico i 1986, med Richard Møller Nielsen i Sverige i 1992, med til Håndboldpigernes OL guldmedaljer, med vort Dame fodboldlandshold gennem 25 år og meget meget mere.

Vi får serveret historier og de sjoveste anekdoter fra ALLAN POULSENs mere end 40 år hårdt arbejde med den danske sportselite.

Arrangementet foregår i vores store nye festlige gymnastiksal i Langesøhallerne torsdag den 18. november kl. 19.00 til kl. 21.30, hvor vi igen er klar ligesom sidste år, hvor vi havde Jan Mølby på besøg.

Billetter koster kun 75 kr. og kan købes hos Per i Langesø Hallens Café eller ved at skrive en mail til Chresten Clemmensen cc@vesterlund.dk
Det er desuden muligt, at bestille tarteletter hos Per i Langesøhallens Cafe på 4036 9501 inden arrangementet.

Velmødt til endnu en kanon aften i Morud.

Link til YouTube video