Golden Laegue resultater

image
Anders Nielsen
02. september 2016 kl. 13:40

I weekenden den 20-21.08 deltog klubbens U12 drenge hold i DBU`s nye turneringsform Golden League. Golden League som er et pilotprojekt i DBU, udbydes til det øverste niveau i årgangene U10-U12 Drenge i sæsonen 2016/17.

32 jysk/fynske hold i hver årgang deltog i stævnet.

De 32 hold var inddelt i 8 puljer.

U12 drengene var havnet i pulje 2, hvor modstanderne var Engum IF og Brabrand IF – Aabenraa havde desværre meldt fra lige op til stævnet.

Første kamp blev sikkert vundet med cifrene 5-0. Brabrand IF vandt også deres kamp mod Engum med 5-0, så der var lagt op til en spændende kamp om 1.pladsen i vores pulje. Den ordinære kamp endte 1-1. Kampen blev som cifrene indikerer meget tæt og blev en hård god test for vores vedkommende. Gode målmands præstationer i begge ender og manglende skarphed i denne kamp for vores vedkommende betød, at kampen skulle afgøres på straffespark. Her var Brabrand skarpe/gode og scorede på alle deres 5 spark.

Efter indledende puljekampe blev de 32 hold igen delt i 8 puljer. De 8 gruppevindere blev placeret i pulje 11-12, 2´erne i pulje 13,14, 3´erne i pulje 15,16 og 4´erne i pulje 17,18.

Som 2´er i indledende pulje, blev vi placeret i pulje 13, hvor modstanderne var Dalum IF – Skibby-højene(Hjørring) og Silkeborg IF. ”Lokal opgøret” mod Dalum endte med en sejr på 3-2. Kampen var den sidste lørdag og efter en lang dag var der ikke meget strøm tilbage hos begge mandskaber, så det blev en kamp med mange dueller og knapt så poleret bold. Resultat/fightermæssigt lørdag var absolut godkendt, mens der på selve spillet var plads til forbedringer. Første kamp søndag var et opgør mod Skibby-Højene, et hold som vi ikke tidligere har stiftet bekendtskab med. Vi vandt 4-2, i en super velspillet kamp og en modstander der stod rigtigt godt til os. Drengene havde virkeligt løftet deres niveau i forhold til lørdag. Sidste kamp i puljen bød på ”mægtige” Silkeborg. En sikker 4-1 sejr, som dog burde have været større efter et sandt stormløb mod Silkeborgs mål i første halvleg. Sejren var ens betydende med puljesejr og et møde mod Varde IF som vandt deres pulje, til en kamp om 9-10 pladsen. Vi var klar fra start og afgjorde reelt kampen i første halvleg og kunne gå til pause med en føring på 3-0. Kampens resultat blev en sejr på 4-1, i en kamp hvor vi specielt i første halvleg spillede på et meget tilfredsstillende niveau og fik dermed den perfekte afslutning på en fremragende og sjov weekend. Vores 9. plads betyder, at vi bliver placeret i andet seedningslag også kaldet ”guld” rækken og skal de kommende uger op i mod Silkeborg IF, Skanderborg og Dalum IF.

Når der er spillet 3 kampe, ombrydes puljerne efter følgende model:
-          Platin: Nr. 1-3 bliver i Platin-niveauet. Nr. 4 rykker ned i Guld.
-          Guld: Nr. 1 rykker op i Platin. Nr. 4 rykker ned i Sølv.
-          Sølv: Nr. 1 rykker op i Guld. Nr. 4 rykker ned i Bronze.
-          Bronze: Nr. 1 rykker op i Sølv. Nr. 2-4 bliver i Bronze.

Hvis I har lyst til at se de talentfulde drenge i aktion, spiller vi første hjemmekamp i golden League lørdag den 3/9 kl. 13:00.