Menu

Ny Formand søges

image
Chresten Clemmensen
13. december 2019 kl. 12:33

Hej alle medlemmer og forældre

Formanden i fodbold, det er undertegnede, fortalte i februar 2019 på generalforsamlingen, at nu var det sidste år med mig, som formand. Der skal nye øjne til.

Det er ikke fordi jeg ikke længere vil yde en indsats for fodboldafdelingen. Jeg ønsker stadigvæk at være i bestyrelsen, hvis jeg da bliver genvalgtJ

Fodboldafdelingen har brug for en ny formand, der kan komme med nye ideer til videreudvikling af vores klub. Det er den nuværende bestyrelse helt enig i, hvorfor ingen i den nuværende bestyrelse ønsker, at blive ny formand.

I bestyrelsen er vi klar over, at formænd/damer ikke hænger på træerne, så vi har talt om hvilke opgaver der ligger for en formand. Det betyder også et yderligere medlem og dermed større overblik/kræfter.

  1. Udvikling af klubben sammen med den øvrige bestyrelse.
  2. Deltage i ungdomstrænermøder. 2 gange årligt.
  3. Kontakten til DBU Fyn. Hvis DBU har noget, eller hvis der skal protesteres over en kamp. Få henvendelser om året.
  4. Deltage i hovedbestyrelsesmøder, 6 gange årligt. Denne del deles med den øvrige bestyrelse.
  5. Bestyrelsesmøder, ca. 8 gange årligt.
  6. Formandsklub Nordfyn - det seneste år har der ikke været møder. Men normalt 2 møder, kan uddelegeres.
  7. Så kan der være andre opgaver, efter hvor meget man ønsker. Andre opgaver er delt ud på bestyrelse, ungdomsudvalg og sponsorudvalget.

Vi håber, der er en der brænder for klubben og vil være med til vil at løfte opgaven. Det er vigtigt for vores fælles lokalområde. Husk det er ikke et krav, at du er fodboldspiller, der har bestyrelsen og udvalgene rigelige kompetencer, mener vi😊

Er der en eller flere der vil melde hurtigt tilbage, og I er velkomne til at kontakte mig på 3029 5085 eller på mail kyhe.clemmensen@mail.dk for spørgsmål.

I kan også kontakte Dennis Svendsen på 3018 6480 eller på mail bredbjerg@hotmail.dk

Håber der en der gerne vil gøre en forskel, ellers er der ingen fodboldklub, sådan er vedtægterne.

 

På bestyrelsens vegne

Chresten Clemmensen