Menu

Moruds landsholdsspillere

image
Chresten Clemmensen
07. december 2017 kl. 16:23

Her kommer en lille forsinket julehistorie om hvad Moruds ungdom kan.

Den 7. november 2017 fik den 4. spiller fra Morud IF sin landsholdsdebut for det danske fodboldlandshold.

Det var Lea Duus Madsen der fik sin debut for det danske U-16 landshold sammen med ikke mindre end 3 andre spillere fra Marienlyst Team Q. Stort tillykke til Lea.

Men nu tænker den kvikke læser ”den 4. spiller”, hvem var de 3 andre.

Hans Christian Bernat har allerede spillet både U16, U17 og U18 landskampe på målmandsposten. Hans Christian var en giftig angriber da han spillede for Morud, han skiftede som 12 årig til Næsby og fandt der ud af at de manglede en god målmand. Nu har Hans Christian fået kontrakt i OB, hvor man i øvrigt har kontrakt med alle ungdomsmålmændene fra U17 og op, så der er kamp om pladserne.

Herudover så er der også haft Alexander Molberg, der i dag er 19 år og fik sin debut på U18 landsholdet. Alexander tog til OB som U14 spiller og fik kontrakt med OB som U17 spiller, hvilket Morud IF har nydt godt af med den fine sum af kr. 5.454 – tak Alexander. Alexander har i øvrigt taget et gigantisk spring til Italien, hvor han er udlejet til Cagliari som ungdomsspiller. Han er dog allerede spottet på udskiftningsbænken i serie A, vi holder skarpt øje med dig.

Vores sidste men indtil videre mest berømte landsholdsspiller er Steen Nedergaard, han har dog aldrig spillet for Morud, men I Vigerslev IF´s grønne trøjer, måske endda den grøn og hvid stribede. Prøv og hør her. 423 kampe i OB´s trøje, kun overgået af Lars Høgh. 14 U21 landskampe og uhyggeligt tæt på at komme til OL i Barcelona, før de unge mennesker overhovedet var født.

Så Lea, Hans Christian og Alexander – bare spænd støvlerne.

PS Chris Margaard kommer lige med som den 5. og en note, men han har jo ikke spillet ungdomsfodbold i Morud, så han kan altså ikke få spalteplads i denne omgang.